Despre noi

Misiunea noastră este de a oferi clienților suport înceea ce privește domeniul imigrărilor și forței de muncă, oferind cele maicoerente și corecte informații și soluții, în funcție de nevoile specificefiecărui client.

EuroAsia Work Force este o companie de recrutare și plasare de forță de muncă asiatică, specializată în oferirea de soluții profesionale pentru a ajuta angajatorii din România să facă față deficitului de personal.

Recrutarea personalului non-UE poate fi o soluție viabilă pentru a acoperi deficitul de forță de muncă și a aduce în echipa dumneavoastră oameni cu experiență relevantă și abilități necesare. Echipa EuroAsia Work Force va lucra împreună cu dumneavoastră pentru a înțelege cerințele specifice ale posturilor vacante și pentru a găsi candidați potriviți care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

La EuroAsia Work Force oferim servicii de recrutare profesionale, transparente și eficiente, care să depășească așteptările clienților noștri. Suntem dedicați în a asigura succesul colaborării dintre angajatori și lucrătorii noștri asiatici, creând astfel o legătură solidă și de lungă durată.
Ne concentrăm pe identificarea și selectarea persoanelor potrivite pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărui client. Indiferent dacă sunteți în căutarea de bucătari experimentați, lucrători în construcții sau muncitori agricoli pricepuți, suntem aici pentru a vă oferi personalul de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele.

Contactați-ne astăzi și descoperiți cum putem să vă susținem în găsirea personalului potrivit pentru afacerea dumneavoastră.

Ce ne recomandă?

Echipa EuroAsia Work Force este formată din oameni profesioniști, responsabili si care răspund prompt solicitării dumneavoastră, ascultând și studiind fiecare caz în parte, pentru a asigura succesul.Pe lângă serviciile juridice, EuroAsia WorkForce este o companie de recrutare și plasare de forță de muncă asiatică, specializată în oferirea de soluții profesionale pentru a ajuta angajatorii din România să facă față deficitului de personal.

Bob Ross

Painting Champ

Bob Ross

Painting Champ

Bob Ross

Painting Champ

Bob Ross

Painting Champ

Echipa

Assistant Manager
Senior lawyer, head of the legal department
Immigration and corporate senior lawyer
Immigration specialist
Immigration specialist
Sales Manager
Achizitii publice
Imobiliare
Fiscalitate